Във форма след празниците

Във форма след празниците


В много песни и филми сте чували репликата, че Коледните и новогодишните празници са най-прекрасното време от годината. И наистина е така, защото ядеш вкусна храна, споделяш щастливи мигове с любими хора и получаваш много подаръци. Идва обаче моментът след тези невероятни дни, в който виждаме негативните последици, най-често “настанили” се удобно около талията или ханша. И следва един логичен въпрос: как да си върна формата след празниците?

 
  1. Направете си списък с цели

Бъдете прецизни и определете точно какво искате да постигнете, например да свалите 3 килограма или да стегнете корема си. Бъдете реалисти дали наистина желанията ви са изпълними спрямо поставените времеви срокове, възможностите ви за тренировка и финансовото ви състояние.

 
  1. Тренирайте

След като сте наясно какво и в какъв срок искате да постигнете, е време да намерите начин. И постигането на добра форма не може да мине без усърдни тренировки. Индивидуалният ви тренировъчен план зависи изцяло от вашето свободно време, физическа подготовка и поставени цели. Дали ще изберете класическа кардио тренировка, табата или канго джъмпс, за да изгорите излишните калории, оставяме на вас. Но не забравяйте, че пътят към добрата форма задължително минава през залата за тренировки.

 
  1. Здравословно меню

Стопяването на излишните килограми не означава непременно гладуване. Точно обратното! Планирайте менюто си, така че да похапвате често по малко. Заложете на витаминозни, полезни и здравословни храни като фрешове, салати, супер енергийни храни и супи.

 
  1. Прием на течности

Водата е невероятно средство, чрез което да променим физическото си състояние към по-добро. Огромен процент от организма ни е съставен от вода, затова без нея не бихме могли да тренираме по-здраво, да мислим по-ясно, а хранителните вещества, минералите и витамините да се разпределят пропорционално в тялото ни. Съответно без нея “системата” ни не функционира правилно и няма да изхвърлим своевременно и непотребните и вредни субстанции.

 

На прага на Новата година ние притежаваме всички средства, за да бъдем във форма и да се чувстваме чудесно. Ние от Fresh Bar, пожелаваме на всички да се хранят добре, да тренират усилено и да се наслаждават на невероятните моменти през 2017!Последно от блога