Блог

Тараторът влиза в менюто на Fresh Bar

Тараторът влиза в менюто на Fresh Bar
Във FRESH Bar вече предлагаме и таратор

Спечели любимия си фреш

Спечели любимия си фреш
Отново ви предлагаме възможност да спечелите любимия си фреш

Спечели привилегията да гледаш 4D филм наживо

Спечели привилегията да гледаш 4D филм наживо
На 19.05.2014 г. от 20.00 часа на голямата сцена на УДТ на НАТФИЗ ще се състои втората уникална предпремиера на първия пълнометражен български 4D филм. 

Вкусовете на лятото вече във FRESH Bar

Вкусовете на лятото вече във FRESH Bar
От днес - 7 май - в нашите FRESH Bars можете да намерите фрешове и салати с диня и пъпеш. Не се съобразихме с прищявките на времето и побързахме да вкараме в менюто и вкусовете на лятото. Пък така може и да викнем лятото по-бързо. 

Почерпи приятел с FRESH

Почерпи приятел с FRESH
На 26 март стартира голямото фреш черпене. Ако приятел ви почерпи в блога си с фреш от нас, вие на свой ред ще трябва да почерпите приятел, той свой приятел и така до Велики петък.
Вижте кой стартира черпенето:) 

Кога да пием прясно изцедени сокове?

Замисляли ли сте се по кое време на деня е най-добре и най-полезно, разбира се, да консумирате прясно изцедени сокове и какви сокове?
Ако тези въпроси ви интересуват, ще ви успокоим, че можете да го правите през целия ден. Стига да спазвате едно просто правило.

За един прясно изцеден сок

Ето как актьорите от първата трупа за импровизационен театър "ХаХаХа Импро" се подготвят за представление

Един сок от моркови, моля?

Спомняте ли си онзи виц за тортата с моркови?
Ако сте опитвали, знаете, че това не е вярно и тортата от моркови може да бъде изключително вкусна.
Но тук ще споделим не рецепта за торта с моркови, а ползена информация, която да ви накара да отпиете с наслада от чашата с прясно изцеден сок от моркови.
Морковите съдържат каротин, който е антиоксидант и който има лечебно въздействие при много заболявания. Ще усетите доброто въздействие върху здравето си, ако започнете да пиете всеки ден по една чаша прясно изцеден сок от моркови.

Играй и печели от FRESH Bar с радио FRESH

Играй и печели от FRESH Bar с радио FRESH
Някак си естествено обедихме усилията си с радио FRESH. Надяваме се новата ни игра да ви предизвика и да се заиграете с нас и свежите предложения, който можете да чуете всяка сутрин от 12 февруари до 10 март 2014 г., между 7:00 и 9:00 часа, когато Блондинките ще събуждат аудиторията с витаминозна доза забавление и ще споделят плодови идеи за коктейли в ефира на радиото FRESH.

10 най-полезни напитки

10 най-полезни напитки
Щастливи сме да споделим с вас, че при нас можете да намерите 5 от 10-те най-полезни напитки в света. Ако не сте попадали на този вид класации, ето и кои са избраните 10 напитки.